de springplank van de nieuwe generatie

Wij zijn de springplank van de nieuwe generatie. Wij willen iets betekenen voor de wereld. Klein beginnen en groots worden. Meedoen is makkelijk. Doe iets geweldigs en maak zo anderen blij. Of word changemaker in ons netwerk, dan veranderen we de wereld samen. Leven is lef tonen. Laten we het doen.


wie wij zijn


wat nu aan is

Nou. Stonden we nét zo lekker op die springplank, worden we teruggefloten door een zeer vervelend virus. Uiteraard volgen wij de adviezen van het RIVM en de oproepen van de overheid op. Daarnaast zetten wij voorlopig alle offline events en bijeenkomsten on hold, waaronder de geplande trainingen van de Changemaker Academy en events van andere projecten. We bekijken welke evenementen en overleggen online door kunnen gaan.

Per mail (voorkeur) en telefoon (ma-do) zijn wij bereikbaar. Heb je vragen? Neem contact met ons op via [email protected] of bel 030 230 3575. Met zeer dringende vragen mail je naar [email protected] Volg ons op Instagram @njr.nl om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.


wat jij kan doen


ontmoet onze changemakers

Marjolein Quist

Nusret Musa

Pia Termijn (internationale zaken)

Vincent Vegt (financiën & organisatie)

Femke Twisk

Faraaz Ramdjanbeg

Marloes Bos

Nina Akollo

Mert Kumru

Coco Peet