Young Impact Change the World.PNG

Young Impact

Young Impact gelooft niet in wachten tot je volwassen bent om wat voor de wereld te betekenen. Wij denken dat wij als jongeren, met onze frisse blik en nieuwe ideeën, juist nu al moeten meedoen. De wereld wacht niet, dus waarom zouden wij?

Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is. Wij roepen niet dat dingen anders moeten, wij laten zien dat het kan! Met een inspirerend programma reizen we langs scholen in Nederland. We helpen je ontdekken wat jij wilt veranderen in de wereld en welke talenten en tools je kunt inzetten om dat te doen. Ons succes vieren we jaarlijks tijdens Young Impact Celebration. Een waanzinnig feest met (inter)nationale iconen, artiesten en live inspiratie voor nog meer positieve verandering.

Young Impact is geïnspireerd door WE Day, een beweging van meer dan 2 miljoen jongeren met als doel om samen de wereld verbeteren. Als zij dit kunnen, dan kunnen wij het natuurlijk ook.

 

Celebration

Op 30 mei hebben we de impact van jongeren gevierd in de Ziggo Dome tijdens de Young Impact Celebration. Hier waren artiesten als Ronnie Flex, Ruud Feltkamp, Teske de Schepper, Rico Verhoeven, Sam Feldt. Ook zijn de Young Impact Awards hier uitgereikt.