NJR is op zoek naar Challenge Coaches voor Young Impact!

Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is. De jongeren roepen niet dat dingen anders moeten, ze laten zien dat het anders kan!

Met een inspirerend programma reizen we langs 250 scholen in Nederland. Tijdens een kick-off en een workshop gaan trainers met leerlingen aan de slag met hun sterke punten. Zo helpen zij de jongeren te ontdekken wat ze willen veranderen in de wereld en welke talenten en tools ze kunnen inzetten om dat te doen. Na deze dag gaan de leerlingen hun ideeën verder uitwerken en de door hun bedachte challenge in de praktijk brengen. Bijvoorbeeld een high tea voor ouderen organiseren, cupcakes bakken voor een goed doel, bloemen voor eenzame ouderen, een mini-dance voor gehandicapten, geld inzamelen met een rommelmarkt of een wijk schoonmaakactie. Zo ervaren zij dat het heel leuk kan zijn om iets goeds te doen voor een ander!

Als Challenge Coach ben jij de aanjager van deze challenges. Je zorgt dat leerkrachten en leerlingen de handvatten hebben om aan de slag te gaan. Met jouw enthousiasme ben je de drijvende kracht achter de challenges! Concreet betekent dat het volgende: Jij staat paraat om de uitvoering van de kick-off en workshop in goede banen te leiden, je ondersteunt de trainers waar nodig met techniek en materialen en helpt de docent en de leerlingen op weg met het vervolgtraject. Jij moedigt de leerlingen aan en biedt tussentijds support, zodat hun challenge echt uitgevoerd wordt! Op de dag van de challenge ben jij aanwezig ter ondersteuning, zo zorg jij er met de docent en de leerlingen voor dat dit een succes wordt!

Wil jij een bijdrage leveren aan een project waardoor duizenden jongeren impact zullen hebben op hun omgeving en de rest van de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Young Impact bestaat uit een scholenprogramma, awards en een celebration. Voor meer informatie over het programma, kijk op www.youngimpact.nl
 

De ideale challenge coach…       
… is super enthousiast!  
… is sociaal en communicatief vaardig     
… heeft affiniteit met de doelgroep (10-24 jaar)   
… is geordend en zorgvuldig         
… is bereid een stapje extra te zetten         
… heeft een talent voor het organiseren en begeleiden bij de uitvoering van activiteiten                  
… is minimaal 10 dagen beschikbaar in de periode van september 2017 t/m mei 2018

 

Wat krijg je hiervoor terug?

·       De mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen bij een basisschool, middelbare school of MBO;

·       De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, door middel van trainingsbijeenkomsten;

·       Een vrijwilligersvergoeding;

·       Een reiskostenvergoeding;

·       Een certificaat op aanvraag.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je bereid je in te zetten voor dit geweldige project? Stuur dan je CV en motivatie op naar Denise Puijk en Annemarie Vast via trainingen@njr.nl of bel met 030-2303575. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuw talent voor onze pool!