Gezocht: Projectleider Nacht van de VN

/ Communicatieadviseur

 

Deadline maandag 3 juli om 13:00 uur. Reageren via info@njr.nl. Geen acquisitie.

 

Ben jij de Young Professional die ons nog beter maakt in wat we doen? Mail je motivatie met CV.

Als jongerennetwerk van Nederland, met ruim 35 landelijke lidorganisaties, hebben wij een belangrijke rol in het vormgeven van de toekomst van ons land. Elke dag werken wij eraan dat onze maatschappij meer kansen biedt aan jongeren en dat meer jongeren ook gebruik maken van die kansen. Met onze jongerenprojecten bereiken we elk jaar 100.000 jongeren. Met onze lobby en beleidsadvies beïnvloeden we overheden en instellingen, van gemeenten en Tweede Kamer, tot EU en VN. 

Dit alles doen wij vanuit ons kantoor op de Kromme Nieuwegracht 58 te Utrecht. Hier zorgen onze 30 jonge medewerkers en stagiaires, 7 ambitieuze bestuurders, 8 internationale jongerenvertegenwoordigers en honderden enthousiaste vrijwilligers dat jongeren in Nederland het beste uit zichzelf kunnen halen en daarmee een positieve invloed hebben op hun omgeving.

Per 1 augustus 2017 zijn wij op zoek naar een Projectleider Nacht van de VN / Communicatieadviseur (24-36 uur).

Over het project
De Nacht van de VN is hét jaarlijkse jongerenevent over de VN. Een avondvullend programma over internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling in een volgeladen Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Een event voor jongeren die niets liever willen dan zich inzetten voor grensoverschrijdende uitdagingen en hun ideeën delen met elkaar en met tal van interessante vertegenwoordigers uit overheid, bedrijfsleven, wetenschap en de maatschappelijke sector. Voor jongeren met internationale ambities bieden we een uitgelezen kans om contacten op te doen tijdens Speeddates en een Internationale Markt, een mooi opstapje naar het waarmaken van hun droom. De avond sluit af met de spannende verkiezingsfinale van de nieuwe VN-Jongerenvertegenwoordigers. Onze ambitie? Een Nacht met een neusje voor actualiteit en met partners die ons helpen om jongeren verassende vensters te bieden op de grote uitdagingen van onze tijd.

Over de functie
We zoeken iemand die niet alleen de projectleiding van de Nacht op zich neemt maar ook de communicatie rond het project oppakt. Als projectleider ben je samen met andere betrokkenen binnen NJR verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van het programma van de Nacht, het vastleggen van sprekers en hosts, het inhoudelijk uitwerken van programmaonderdelen, de productie en logistiek van het event, het werven en begeleiden van vrijwilligers, de werving van deelnemers/bezoekers en de afstemming met samenwerkingspartners. Als communicatieadviseur ben je onder meer verantwoordelijk voor het promoten van het event, het uitzetten van advertenties en wervingsmateriaal, de opmaak en realisatie van beeldwerk, initiatie en realisatie van samenwerking met diverse media en daarnaast website- en social media beheer. De projectleider/communicatieadviseur werkt nauw samen met en rapporteert aan een van onze programmamanagers. 

Over jou

Je gelooft in jongeren en de impact die zij kunnen hebben op de grote uitdagingen van deze tijd. Je kan dit project op creatieve wijze inhoudelijk ontwikkelen en de coördinatie en organisatie succesvol uitvoeren. Je bent een echte teamspeler en bouwt met je sociale vaardigheden succesvol aan (jongeren)netwerken. Daarin maak je duidelijke afspraken met alle partijen. Vrijwilligers aansturen en samenwerkingspartners managen is voor jou geen probleem; je kunt hen motiveren en inspireren en zorgt voor draagvlak voor je project. Je bent zelfstandig, ondernemend en kunt mensen overtuigen van jouw verhaal. Ten slotte heb je kennis van internationale vraagstukken en duurzame ontwikkeling. Kortom, we zijn op zoek naar een intelligente doener! 

Wij vragen:

  • Ervaring in projectmatig werken, het organiseren van events en resultaatgericht samenwerken;
  • Kennis van internationale samenwerking en duurzame ontwikkeling;
  • Kennis van en ervaring met web en social media redactie en beheer;
  • Kennis van en ervaring met promotie en werving (online en offline) en samenwerking met media
  • Je bent communicatief sterk en weet interessante partnerschappen rond het project op te bouwen; 
  • Je bent enthousiast, energiek, kunt goed omgaan met deadlines en je weet van aanpakken.

Wij bieden:

NJR is een mooie organisatie om te werken: jong, open, ambitieus en hecht. Als projectleider / communicatieadviseur krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om het project succesvol uit te voeren. Het salaris bedraagt ongeveer € 2.500 bruto bij een 36-urige werkweek (CAO Welzijn, schaal 8). De aanstelling is in eerste instantie van 1 augustus t/m 30 november 2017. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot verlenging, onder voorbehoud van doorlopende projectfinanciering. Het aantal uren bedraagt in augustus 24 uren per week en vanaf 1 september t/m 30 november 36 uren per week. 

Solliciteren
Lijkt dit je wat? En pas jij perfect in dit profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar info@njr.nl o.v.v. Sollicitatie Nacht van de VN. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 4, woensdag 5 en donderdag 6 juli.