Upgrade de Wereld

Jongeren verbeteren de wereld! Dit doen we met positieve acties waaraan iedereen mee mag doen. Deze zogenaamde ‘Upgrades’ zijn korte acties die bijdragen aan de millenniumdoelen en/of mensenrechten. Het gaat niet alleen om praten over een betere wereld maar vooral om DOEN!

Upgraden kan altijd en overal. Zo ging een groepje jongeren in Groningen de straat op om met een koekjestest voorbijgangers na te laten denken over plantaardige voeding. 's Avonds organiseerden ze een Vegan Switch in een restaurant. Of wat dacht je van de jongeren die een spannende thriller maakten over duurzame keuzes in en om het huis. 

Wil jij ook in actie komen voor een betere wereld of zelf ook een Upgrade doen? Stuur een mail met jouw idee of neem eens een kijkje op onze Facebook-pagina. Wil je weten wat andere jongeren deden? Bekijk hun filmpjes op de website.

Upgraden is onderdeel van het programma ‘Consumptie Verplicht’. Dit wordt mogelijk gemaakt door onder andere vijf centra voor internationale samenwerking (COS), Tûmba en NJR met financiële ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

www.upgraden.nu | twitter @upgraden ciliadaemen@njr.nl