Vacature: Communicatie Stagiair(e)

(24 tot 32 uur per week)

 

Wil jij je communicatiekennis in de praktijk brengen, heb je affiniteit met jongeren en wil je binnen een klein en informeel team nog meer leren? Dan zoeken wij jou!

Wij zoeken per september 2017 (startdatum in overleg) een stagiair(e) die:

  • Sterke communicatieve vaardigheden bezit;
  • Ertoe wil doen bij een maatschappelijke organisatie;
  • Goed kan schrijven;
  • Ervaring heeft met social media;
  • Zelfstandig en nauwkeurig werkt.

 

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) draai je volledig mee in het communicatieteam. Je werkt mee aan zowel project- als corporate communicatie en je ideeën hebben direct invloed op de uitvoering van het communicatiebeleid. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzamelen van input voor onze verschillende Social Media kanalen. Je weet deze input goed te vertalen naar verschillende doelgroepen. Ook maak je content voor ons nieuwe webplatform, schrijf je persberichten en onderhoud je contact met de pers. Je helpt mee met het uitdenken en uitvoeren van communicatieplannen voor projecten van NJR, zoals het Nationaal Jeugddebat, Jongerenvertegenwoordigers, UN&Me, Cloud9 en Ik Ben Geweldig. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. 
 

Wat krijg je er voor terug?

Naast de kans om achter de schermen te kijken bij een unieke jongerenorganisatie en alle ruimte om je te ontwikkelen, krijg je er ook wat voor terug;

Als stagiaire krijg je een bruto stagevergoeding van €300,- per maand (op basis van een 32-urige werkweek). De ingangs- en einddatum van de stage kunnen in overleg bepaald worden, net als het aantal uren dat je stage loopt. Duur van de stage is bij voorkeur 4 maanden.


Wie zijn wij?

NJR is hèt jongerennetwerk van Nederland. Het is de missie van NJR om jongeren te verbinden: met hun eigen sterke punten, met elkaar en met de organisaties die vorm geven aan onze wereld. 
 

Geïnteresseerd?

Lijkt deze stage je een mooie uitdaging, stuur dan vóór 1 mei 2017 een motivatiebrief met CV en eerder schrijfwerk naar: fayelui@njr.nl t.a.v. Faye Lui, Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht.

    Heb je nog vragen? Neem contact op met Faye Lui (tel: 030-2303575).