NJR zoekt een georganiseerde Secretaris

(Deadline: 10 april '17)

Als secretaris heb jij de belangrijke taak structureel contact te onderhouden met de lidorganisaties. Je bent van alle leden op de hoogte waar ze mee bezig zijn en wat er speelt, je inventariseert waar leden behoefte aan hebben en je verbindt hen met elkaar en met NJR. Daarnaast heb je ook oog voor mogelijke nieuwe lidorganisaties, om zo de kracht van NJR nog groter te maken.

Je bent in staat om zowel vanuit helicopterview als op detailniveau te handelen en bent daarmee de rechterhand van de Voorzitter en rots in de branding van het bestuur. Je zet praktische behoeften direct om in actie, zoals het regelen van trainingen en advies en het organiseren van borrels, evenementen en de Algemene Vergadering.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de interne gang van zaken binnen het bestuur van NJR. Zo stel je de agenda en de notulen van de bestuursvergadering samen en bewaak je onderlinge afspraken, voortgang en uitvoering van besluitvorming. Tenslotte ben je vertrouwenspersoon van de vrijwilligers van NJR.

Functie-eisen

De secretaris:

  • ­ Is sociaal vaardig en innemend en daardoor sterk in het onderhouden van zowel interne als externe contacten;
  • ­ Voelt goed aan waar anderen behoefte aan hebben en weet initiatieven en mensen met elkaar te verbinden;
  • ­ Is organisatorisch zeer sterk;
  • ­ Is in staat om zich in te leven in de belangen van de lidorganisaties;
  • ­ Kan gestructureerd werken in een flexibele omgeving;
  • ­ Kan mensen motiveren en ondersteunen in het bestuur;
  •  Is stressbestendig;
  • ­ Is creatief, flexibel en niet bang om initiatieven te nemen.

Save the date(s):

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je meer weten? Op 27 maart is er van 19:00 tot 21:00 een informatieavond op ons kantoor op de Kromme Nieuwegracht 58.       

Wil je gelijk solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan vóór 10 april naar de kandidatencommissie via ikwilinhetbestuur@njr.nl

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 22 April, houd daar rekening mee.

Blokkeer ook 13 mei in je agenda i.v.m. de groepsdag.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kan je ook bij ikwilinhetbestuur@njr.nl terecht. Vragen over specifieke functies kun je richten aan de huidige bestuursleden. Hun e-mailadressen vind je op http://www.njr.nl/ons-bestuur/. Het huidige bestuur heeft geen invloed op de selectieprocedure. Voor extra informatie over NJR, de lidorganisaties, projecten, beleid etc. kan je kijken op njr.nl

Ga 27 maart in gesprek met Amy! (huidige secretaris)

Ga 27 maart in gesprek met Amy!

(huidige secretaris)