HEADER_WIJFFELS_MASTER_CLASS

Wijffels Masterclass Besturen

Van maart tot juni 2014 organiseert NJR in samenwerking met CNV Jongeren en SMO de derde editie van de 'Wijffels Masterclass Besturen'.

De 'Wijffels Masterclass Besturen' support jou als jonge bestuurder om je gestelde doelen te behalen en focus te behouden. Maar ook bij het optimaliseren van organisatiestructuren en het betrekken van de achterban van jouw eigen organisatie. De ‘Wijffels Masterclass Besturen’ wordt gegeven door ’s lands huidige topbestuurders. Blakend van kennis en ervaring, vertellen zij over hun persoonlijke ervaringen en ondersteunen zij je met assessments die er op gericht zijn je vaardigheden en competenties als bestuurder te versterken. Naast deze unieke vorm van opleiding en training, biedt de masterclass je bovendien een ongekend mooi netwerk. Sprekers zijn dit jaar o.a. Herman Wijffels (voormalig voorzitter SER en Wereldbank), Wiebe Draijer (Voorzitter SER) en Kim Putters (directeur SCP).

De Masterclass is bedoeld voor jonge bestuurders (16 tot 27 jaar oud). Op 5 maart 2014 zal Herman Wijffels de Masterclass aftrappen. Daarna zullen de deelnemers eens in de twee weken bijeenkomen op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavonden die ruim van tevoren bekend zijn. De Masterclass loopt zo van maart tot juni. Inschrijven voor de Masterclass is mogelijk tot 14 februari 2014, gebruik daarvoor onderstaande aanmeldlink. Voorwaarde voor deelname is het bekleden van een bestuursfunctie tijdens de loop van de Masterclass. Na toelating worden de Masterclassdata met je gedeeld.

Interesse? Meld je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan voor 14 februari 2014.