donderdag, 24 april 2014 13:07

Stagiair(e) Communicatie gezocht!

Geschreven door

Stagiair(e) Communicatie
32 uur per week

Wil jij je communicatiekennis in de praktijk brengen, heb je affiniteit met jongeren en wil je binnen een klein en informeel team nog meer leren? Dan is deze stageplaats bij NJR iets voor jou.

Wij zoeken per september ‘14 een student Communicatie die:

-Zeer goede communicatieve vaardigheden bezit;

-Kennis heeft van internet en webredactie;

-Zelfstandig en nauwkeurig werkt;

-Creatief schrijft.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) draai je volledig mee in het communicatieteam, je denkt veel mee over bijvoorbeeld marketingcampagnes en je ideeën hebben direct invloed op de uitvoering van het communicatiebeleid. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het samenstellen van een digitale nieuwsbrief en de redactie hiervan. Jij verzamelt de input en weet die goed te vertalen naar de doelgroep. Ook houd je je bezig met social media, onderhoud je zo nu en dan de websites, schrijf je persberichten en onderhoud je contact met de pers. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Wanneer je verplicht bent een onderzoek te doen, dan is dit in overleg mogelijk. 

Wat krijg je ervoor terug?
Naast de kans om achter de schermen te kijken bij een unieke jongerenorganisatie en alle ruimte om je als stagiair te ontwikkelen, krijg je een bruto stagevergoeding van €300,- per maand. De ingangs- en einddatum van de stage kunnen in overleg bepaald worden. Duur van de stage is minimaal 4 maanden.

Geïnteresseerd?
Lijkt deze veelzijdige stage je een mooie uitdaging, stuur dan zo snel mogelijk een motivatiebrief met CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of NJR t.a.v. Joep Kuijper, Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht. Nog vragen? Neem contact op met Joep via tel: 030-2303575. 

NJR
NJR is het netwerk van jongeren die ertoe willen doen door te gaan voor wat hen ligt en daarmee anderen te raken. Bij NJR werken circa 30 jonge mensen en honderden vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten voor jongeren. 

Laatste Tweets NJR