NJR zoekt een Bestuurslid Merk en Strategie

(Deadline: 10 april '17)

Het Bestuurslid Merk en Strategie is verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van een scherpe profilering van NJR. Je bent samen met de voorzitter de motor achter een goede uitvoering van het meerjarig beleidsplan en werkplan en houdt deze scherp in de gaten bij het uitzetten van nieuwe projecten en lobbyacties. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling communicatie, om zowel de interne communicatie als de externe PR naar een hoger niveau te brengen.

Samen met de bestuursleden Belangenbehartiging, de Voorzitter, het managementteam en de afdeling communicatie zet je de inhoudelijke agenda uit voor externe communicatie van NJR en smeed je partnerschappen tussen NJR en lidorganisaties met als doel gezamenlijke acties o.a in de media met als doel het behalen van de indicatoren van het beleidsplan. Je werkt mee aan constante aanscherping van de social media­strategie en online profilering. Hiermee draag je bij aan een grotere bekendheid van NJR en haar lidorganisaties onder jongeren, bij professionals en in de media.

Functie-eisen

Het bestuurslid Merk en Strategie:

  • ­Kan de basisvisie van NJR goed vertalen naar dagelijkse, concrete communicatie;
  • ­Is in staat goede strategische lijnen te bedenken en te bewaken;
  • Staat stevig in zijn/haar schoenen, heeft lef en daadkracht;
  • Is stressbestendig en kan goed het overzicht houden;
  • Heeft affiniteit met PR, (social) media en communicatie;
  • Heeft gevoel voor politiek­bestuurlijke verhoudingen;
  • ­Is visionair, creatief en kritisch.  

Save the date(s):

Hebben we je enthousiast gemaakt en wil je meer weten? Op 27 maart is er van 19:00 tot 21:00 een informatieavond op ons kantoor op de Kromme Nieuwegracht 58.       

Wil je gelijk solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV dan vóór 10 april naar de kandidatencommissie via ikwilinhetbestuur@njr.nl

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 22 April, houd daar rekening mee.

Blokkeer ook 13 mei in je agenda i.v.m. de groepsdag.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kan je ook bij ikwilinhetbestuur@njr.nl terecht. Vragen over specifieke functies kun je richten aan de huidige bestuursleden. Hun e-mailadressen vind je op http://ikwilinhetbestuur@njr.nl. Het huidige bestuur heeft geen invloed op de selectieprocedure. Voor extra informatie over NJR, de lidorganisaties, projecten, beleid etc. kan je kijken op njr.nl

Ga 27 maart in gesprek met Jikke! (huidig bestuurslid Merk en Strategie)

Ga 27 maart in gesprek met Jikke!

(huidig bestuurslid Merk en Strategie)