Hete Pepers: Utrecht

  • Utrecht

Hete Pepers strijkt 20 september in Utrecht neer! In samenwerking met de Zin in Werk Week organiseren we het Zin in Werk Event op 20 september in Seats2meet.com Utrecht CS. Een dag vol met diverse workshops, inspirerende sprekers, een speeddate met mensen met een groot netwerk en nog veel meer activiteiten die in het teken staan om werkzoekende jongeren een steuntje in de rug te geven!

Als werkzoekende jongere sta je er niet alleen voor! Tijdens de kick-off zijn alle organisaties en initiatieven van het Actieplan Jeugdwerkloosheid aanwezig, die zich inzetten  om de kans op werk voor jongeren te vergroten. Voor iedere werkzoekende jongere zijn experts en specialisten aanwezig die jou op maat kunnen helpen. Of je nou wel of geen diploma op MBO, HBO of WO niveau hebt, wij kunnen jou helpen!

LET OP! Het blijft niet alleen bij 1 dag! In de week van 20 september t/m 26 september  wordt elke dag een evenement georganiseerd door een van organisaties. Wil je meer weten? Kijk dan op www.zininwerkweek.nl of check de Facebook pagina voor het exacte programma van de kick-off en de week.

Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken.

Op de website kun je alvast aangeven dat je 20 september wilt langskomen. We kijken uit naar een week vol leuke en inspirerende activiteiten!

September 22
Hete Pepers: Oss